Steef in LLDL enorm bronstig in de nacht: "Wil je met me douchen?"

Lang Leve de Liefde is een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal 4 dagen met elkaar door te brengen. In deze aflevering zitten Steef en Maria, een koppeltje dat zin heeft in het leven.

Steef is 77 en heeft er nog wel zin in. Hij voelt zich jong en is klaarblijkelijk niet van plan alleen weg te gaan. Hij is gretig, ook in de nacht wanneer hij alleen op de bank ligt. Hij besluit zijn prooi en maakt haar wakker. Eerst probeert hij in bed te komen bij Maria, maar krijgt een duidelijke 'nee' te horen. Wanneer hij weggaat heeft Steef nog een laatste vraag. "Wil je morgen met me douchen?". Maar ook dat lukt niet.

De volgende ochtend zit Steef er wat beteuterd bij en hij lijkt flink te balen dat er geen 'bokje-geitje' gaat volgen in Lang Leve de Liefde. Helaas! De volgers waren duidelijk en op YouTube werd Steef flink bekritiseerd. Hieronder enkele reacties:

"Die Steef is een freak next level, djezussz... Hoe ´ie midden in de nacht in zijn onderbroek naast haar bed gaat staan om te smeken samen te slapen en samen te douchen."

"Steef wil maar 1 ding.... zo snel mogelijk.. maakt niet uit met wie."

"Zo te zien zegt leeftijd dus niet zo veel. Volgens mij was ie er de volgende dag er ook gelijk klaar mee."

Lees meer:
0 reacties