Steijn helemaal klaar met journalist: "Gaat jou niets aan, Joep"

Maurice Steijn baalt
Maurice Steijn baalt Foto: © Orange Pictures

Maurice Steijn raakte zondagmiddag zeer geïrriteerd tijdens een interview met NOS-verslaggever Joep Schreuder. Schreuder vergeleek Ajax met F-pupillen.

Volgens de oefenmeester was het spel van de thuisploeg de eerste helft, ondanks het weggeven van drie knullige goals, best behoorlijk. Schreuder wijst naar de derde goal. "Dan kijk ik echt naar F-pupillen, Maurice. Leg mij nou eens uit hoe de afspraken dan zijn? Probeer het mij en anderen uit te leggen." Die vraag schoot bij Steijn in het verkeerde keelgat. "Dat hoef ik jou toch niet uit te leggen? Dat is toch iets van onszelf?"

Schreuder neemt daar geen genoegen mee, maar ook Steijn buigt niet. "Joep, het gaat jou niets aan hoe wij dat afspreken. Nou, ik denk het niet. Ik denk niet dat het jou aangaat. Het is duidelijk dat het niet goed stond", reageert een gepikeerde Steijn. "Wat wil je nou dat ik zeg Joep? Het is toch duidelijk dat we zien dat er fouten zijn gemaakt. Dat is toch duidelijk?"

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties