Sterre constant bedreigd: "Hier kun je deze dikke homofiel vinden"

Tukkertje Sterre op Instagram
Tukkertje Sterre op Instagram Foto: © Instagram

Telegram heeft een beloning uitstaan voor wie Tukkertje Sterre flink te grazen neemt: 2000 euro is de prijs. Sterre’s adres wordt gewoon vermeld.

 ‘Heb jij niets te verliezen en wil je snel cash? Hier kun je deze dikke homofiel vinden.’, leest de advertentie „Deze waanzin moet stoppen!", zegt Sterre tegen de TC Tubantia. In maart werd ze nog klem gereden voor een viertal. "Ik heb ze met pepperspray van me af weten te houden. Ze zijn vervolgens doorgereden naar de politie en hebben aangifte tegen mij gedaan. Daarop heb ik een dag vast gezeten."

Sterre is bij de burgerlijke stand ingeschreven als Lorenzo Lubbers (28). Ze leeft van een Wajong-uitkering en wil in transitie. "Ik weet al sinds mijn vijftiende dat ik in het verkeerde lichaam ben geboren, maar ik ben momenteel nog te zwaar voor medische ingrepen."

Hoe vindt men haar? Ze deelt video's van haar artiestenleven op TikTok. Maar van social media gaan wil ze niet. "Nee absoluut niet: dan winnen de dreigers. Ik blijf gewoon filmpjes plaatsen, zal hooguit wat minder vaak live gaan op TikTok om wat rustiger te worden in mijn hoofd", besluit ze. 

Lees meer:
0 reacties