Stichting Yolanthe bedreigd door pedofielen: "Nooit terugdeinzen"

Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau Foto: © Pro Shots

Stichting Free a Girl van Yolanthe Cabau van Kasbergen wordt bedreigd door een pedofielennetwerk. Dit meldt de stichting van Cabau van Kasbergen via de officiële kanalen.

"De missie van Free a Girl is een einde maken aan seksuele exploitatie van kinderen en straffeloosheid. Achter de schermen worden we aangevallen omdat we pedofielennetwerken oprollen. En de mannen achter deze netwerken in de cel belanden. Daarom is het belangrijk dat wij onvermoeid doorgaan met onze missie", zo wordt er geschreven.

Van Kasbergen laat zich echter niet stoppen. "Door dit soort haatberichten zetten wij ons twee keer harder en twee keer sneller in. Dat betekent ook dat we twee keer harder en twee keer sneller de strijd aangaan. Wij zullen meer en sneller impact maken. Wij zullen nooit terugdeinzen."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties