Sylvana IJsselmuiden krijgt DM's van bekende voetballer: "Die is nu getrouwd!"

Voetbalzone ook dit jaar weer aanwezig bij de FHM 500. Bij de verkiezing van de 500 mooiste vrouwen van Nederland mochten wij de trofee voor de mooiste voetbalvrouw van het jaar uitdelen. Isabelle Twisk, de vriendin van Millwall-middenvelder Zian Flemming, ging er onverwachts met de eerste prijs vandoor. En de vrouwen hadden ook wel een mannenverkiezing gewild...

Sylvana IJsselmuiden gaf aan dat ze regelmatig DM'etjes krijg op Instagram van voetballers, ondanks dat ze weten dat ze samen is met Jonas Vermeulen. De mooie blonde werd hiernaar gevraagd en het antwoord was dan ook volmondig 'ja'. "Ik voel me echt zo'n kut-influencer, maar dan staan die mensen met blauwe vinkjes altijd bovenaan. Dus dan zie je, huh grappig..." Gevraagd naar wie dat dan zijn zegt Sylvana: "Nee, dat mag ik niet, ga ik niet zeggen. Ik wil niemand blamen, want diegene is nu getrouwd. Nee ik laat me niet verleiden, maar jullie doen het heel goed!".

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties