Sylvana weg als Zwarte Piet niet weggaat: "Dan vertrek ik zelf uit Nederland”

Sylvana Simons
Sylvana Simons Foto: © Pro Shots

Sylvana Simons, een prominente tegenstander van het sprookjesfiguur, wil per wet de traditionele variant van Piet verbieden. Als december in aantocht is en Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten, zo zwart als en van roet, begint het hele gezeur weer rondom het kinderfeest. Maar wellicht is dit binnenkort verleden tijd, want Sylvana wil wellicht Nederland verlaten.

Althans, dat is wat Sylvana Simons in 2017 riep bij NPO radio 2: “Als Zwarte Piet niet verdwijnt uit Nederland, dan vertrek ik zelf”.

Dit is het verstandigste wat Sylvana Simons ooit heeft geroepen volgens sommigen, laat Sylvana Simons maar vertrekken door dit bericht te delen werd a eens aangegeven op Facebook door lezers! Zij zijn er klaar voor en wachten op het moment dat ze vertrekt, want Zwarte Piet zal het land niet verlaten… Wij zijn beniewd naar jullie mening.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties