Sylvie Meis (44) haalt uit: "Alsof ik een soort maneater ben"

Sylvie Meis is totaal niet te spreken als de Nederlandse media lijstjes van haar ex-partners tonen. De 44-jarige presentatrice heeft daar een bloedhekel aan.

"Dat vind ik zo verschrikkelijk. Ik kan je niet vertellen hoe verschrikkelijk ik dat vind", zegt Meis in het onlineprogramma Open Kaart van Robbert Rodenburg. "Die lijst, like honestly. Welke vrouw van 44 heeft niet een lijstje waar tien of twaalf mannen op staan? Alsof het een soort lijstje of shame is. Alsof ik een soort maneater ben."

Meis, die in het verleden getrouwd was met oud-international Rafael van der Vaart, is naar eigen zeggen 'een zeer gepassioneerde vrouw die van liefde houdt'. "Ik leef mijn leven heel intens. Ik hou van verliefd zijn. Ik vind het heerlijk om helemaal te focussen op iemand", aldus Meis, die bijna nooit meer in de Nederlandse media te zien is.

"Niet omdat ik het niet wil, maar ik heb geleerd dat dit soort dingen mij achteraf altijd stress opleveren", geeft ze aan. "Als zelfs een simpele column in de Grazia elke keer headlines oplevert..."

Meis weet dat ze regelmatig voorbij komt in Shownieuws en RTL Boulevard. "Maar zolang ik niets zeg kan het ook niet heel heftig worden. Niet reageren en geen erkenning geven aan mensen, situaties, uitlatingen, is eigenlijk het ergste is voor al die mensen die niet het beste met je voor hebben. De erkenning is wat ze willen, maar die geef ik ze niet."

Lees meer:
0 reacties