Sylvie Meis (44) maakt volgers blij met strandfoto's uit Miami

Sylvie Meis
Sylvie Meis Foto: © Pro Shots

Sylvie Meis is deze week neergestreken in Miami. Het 44-jarige model deelt sindsdien dagelijks zonnige foto's vanuit de Verenigde Staten.

"Happy 1. Advent… lots of love from Miami Beach", schrijft de ex-vrouw van Rafael van der Vaart bij de eerste foto vanaf Miami Beach, terwijl ze poseert in een kleurrijke bikini.

Een dag later besloot ze haar achterkant te tonen aan haar 1,4 miljoen volgers met de tekst: "Beam Bum." Een dag plaatst Meis een video vanaf het strand in Miami, terwijl ze uit de zee komt lopen.

Daarna besluit ze het strand in te ruilen voor het zwembad. "Omdat ik niet elke dag 'uit de oceaan stappen' kan posten, probeer ik ditmaal 'uit het zwembad' stappen' eens", schrijft het model met lachende gezichtjes.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties