Sywert van Lienden krijgt pluim: "Hij lult iedereen onder de tafel"

De mannen van Vandaag Inside bespreken het opmerkelijke interview met Sywert van Lienden bij Op1. Van Lienden werd enorm rijk dankzij een mondkapjesdeal, maar moest het later flink bezuren vanwege kritiek hierop.

Johan Derksen luisterde het interview ook en was verbijsterd. "Ik bleef niet in verwarring achter, ik kwam erachter dat die jongen zo ontzetten goed in zijn dossier zit en zo slim en glad is. Die andere twee kwamen te pas en hij had overal een antwoord op. Hij kan alle details eruit lichten en dingen ontkrachten. Het is echt een gevaarlijke tegenstander. Thijs heeft het nog serieus geprobeerd, want dat is een goede journalist. Hij kreeg geen poot aan de grond."

Derksen is dan ook niet tevreden over de vragen die hij kreeg. "Maar dan zit die Maartje erbij met een klein papiertje waar de redactie een paar vraagjes op heeft gesteld die ze dan voorleest. Het is een aanfluiting ten opzichte van de journalistiek wat daar gebeurd is. Dan heb je hem aan tafel zitten, lees je in want je weet dat het een serieuze tegenstanders is. Hij lult iedereen onder de tafel."

Lees meer:
0 reacties