Talkshow Hélène Hendriks onder vuur: "Ik vond het echt jammer"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © Orange Pictures

Ondanks dat Hélène Hendriks met haar eerste uitzending van De Oranjezondag bijna een miljoen kijkers haalde, is toch niet iedereen te spreken over de eerste uitzending. Zo heeft Tina Nijkamp wel wat kritiek op de presentatrice in haar column voor De Telegraaf.

Nijkamp vindt dat er nog wel aan te merken viel op de inhoud van het programma met Rutger Castricum als vaste sidekick. “Beetje voorspelbare gasten, beetje saaie uitzending. Het decor leek meer op een zomers terras met een compleet tuincentrum aan planten erin dan op een rustig, smaakvol en niet afleidende tv-studiosetting,” schrijft de kijkcijferexpert.

In de AD Mediapodcast vertellen Angela de Jong en Dennis Jansen dat ze ook teleurgesteld waren na de eerste uitzending. “Ja, het viel mij wel tegen. Ik had er wel meer van verwacht. Ik vond het echt jammer,” vertelt Jansen. “Ja, ook inhoudelijk,” voegde Angela daar nog aan toe. Ook vond Dennis de gasten bij Hélène voorspelbaar. “Ik dacht: misschien gaan we een verrassende gast zien of komt er iets verrassends of is er een nieuwe gast.”

Angela sluit zich ook hier weer bij aan. “Ze moet het heel erg hebben van haar uitstraling en van de losse sfeer aan tafel. Ik vind ook de keuze voor Rutger… Die snap ik, want die twee hebben enorme chemie. Maar ik ben het wel met je eens.” Jansen geeft aan dat hij tegenwoordig op zondag liever naar het programma van Renze Klamer kijkt. “Daar ben ik uiteindelijk naar overgeschakeld. Ik vond het prettig om naar te kijken, met allerlei onderwerpen,” besluit hij.

Lees meer:
0 reacties