'Taylor doet het met Jade Anna': "Hij is daarom een stuk fitter"

Wesley Sneijder en Andy van der Meijde zien wel een reden waarom Kenneth Taylor de afgelopen weken beter is gaan spelen: hij is verliefd. Dat is wat diverse juicekanalen meldden in de afgelopen week. De middenvelder van Ajax zou samen zijn met influencer Jade Anna.

Sneijder reageert bij Veronica Offside op de invloed van verliefd zijn en je spel. "Dat kan zeker hoor. Die jongen heeft nu misschien een goed gevoel. Gaat met een lekker idee naar de club in de ochtend en weet ook dat hij goed thuis komt. Heerlijk man. Daar kan je echt van opfleuren ja. Jij hebt toch ook dat je met een lekkerder gevoel hierheen komt, als het thuis allemaal goed gaat." Sneijder ervaarde dit tijdens het WK 2010. "Ja precies. Dat werkt gewoon hoor. Maar volgens mij werkt dat eigenlijk bij iedereen."

Ook Andy van der Meijde doet een duit in het zakje en reageert. "Misschien is hij daarom wel wat fitter. Natuurlijk krijg je meer energie als je verliefd bent. Je voelt jezelf ook een stuk positiever", besluit de oud-voetballer.

Lees meer:
0 reacties