Techno-opa Johan genaaid op Ibiza: "Ik krijg nog een narekening"

De 90-jarige 'techno-opa' Johan had via een crowdfunding genoeg geld bij elkaar gesprokkeld om lekker los te kunnen gaan op Ibiza. Bij thuiskomst wachtte hem echter een koude kermis.

Johan heeft het goed naar zijn zin gehad op Ibiza. "Ik kan niets anders zeggen dan fantastisch. Alles is meegevallen, alles is op rolletjes gegaan", vertelt hij aan PowNed over zijn avontuur op het eiland.

"Maar ik ben daar niet zo lang gebleven als ik gedacht en verwacht had. Ik had verwacht daar een week te kunnen zijn, maar ik ben er maar vijf dagen geweest", zegt Johan, die verwacht dat dat om bezuinigingsredenen is geweest.

"Al het geld is opgegaan. Mijn managers beweren dat ze daar zelfs nog aan te kort hebben. Ik krijg nog een narekening. Maar ik weet niet hoeveel, ik hoop dat het meevalt", baalt de 'techno-opa'.

Veel gedronken heeft Johan niet. "Daar pas ik wel voor op, want dan kan ik niet goed meer dansen. Er was een zaal in de Pacha, daar werd techno gedraaid. Toen ben ik los gegaan en heb ik ook volgers gekregen, mensen die dan met me mee willen dansen. Dat vind ik eigenlijk leuk. Dat vind ik het mooiste."

Of er dan ook mooie vrouwen tussen zitten voor de techno-opa? "Jazeker, maar het is daar altijd half donker of helemaal donker. Dan is iedereen mooi, haha."

Heeft de 90-jarige Johan nu nog een nieuwe crowdfunding nodig, om zijn managers te betalen? "Dat zou de oplossing kunnen zijn, zeker. Ik vind ook dat het niet kan. Maar zij beweren dat ze eraan tekort komen. Ik kan het niet nagaan", besluit hij.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties