Telegraaf-verslaggever van slag door Kroatische fan: "Focus!"

Kroatië wordt tijdens het WK in Qatar gesteund door een beeldschone fan. Het Kroatische model Ivana Knöll is de ploeg uit haar vaderland achterna gereisd en was donderdag ook aanwezig bij het laatste groepsduel met België.

Ivana liep daar De Telegraaf-verslaggever Pim Sedee tegen het lijf. De Kroatische was niet op de hoogte van de kledingrestricties in Qatar. "Toen ik hier aankwam besloot ik het risico te nemen met mijn eerste jurk", aldus Ivana. "Mijn borsten waren niet bedekt, omdat ze lucht nodig hebben."

Het Kroatische model Ivana
Het Kroatische model Ivana Foto: © Pro Shots

Volgens Ivana is dat niet respectloos bedoeld richting Qatar. "Nee, ze moeten beseffen dat ik als model mijn werk aan het doen ben. Dus ik draag geen burka, hidjab of nikab. Ik ben geen moslim en vele anderen ook niet. En daarom dragen we die kleding niet en leven we niet zo. Wij drinken alcohol en bier in het stadion en dragen een bikini. En als je zo'n groot evenement in je land organiseert, moet je flexibel zijn."

De Kroatische fan Ivana
De Kroatische fan Ivana Foto: © Pro Shots

Op Instagram heeft Ivana inmiddels ruim 950.000 volgers. "Ik denk dat je na dit interview een miljoen volgers hebt met de Nederlandse fans erbij", lacht de zichtbaar geïmponeerde Telegraaf-verslaggever Pim Sedee. Ivana houdt de Nederlandse journalist vervolgens bij de les: "Focus!"

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties