Thijs Römer maakt 'grootste fout': "Hij kan beter emigreren"

Thijs Römer
Thijs Römer Foto: © BSR Agency

Thijs Römer werd in de zomer veroordeeld tot drie maanden cel wegens online misbruik van minderjarige meisjes. Voorlopig zal de acteur zijn beroep niet meer kunnen uitoefenen, weet ook imagodeskundige Zabeth van Veen.

"De grootste fout die hij heeft gemaakt, is dat hij de media heeft genegeerd toen hij naar de rechtbank liep, waardoor hij heel arrogant overkwam", zegt ze tegenover Weekend. "Hij had beter kunnen zeggen: ‘lk ben zo geëmotioneerd en in de war, ik kan nu even niet fatsoenlijk reageren, sorry.’ Dan houd je het bij jezelf, maar je hebt geen arrogante houding. Daar komt óók nog bij dat Thijs in hoger beroep is gegaan."

Emigreren is de beste optie volgens Van Veen. "Ik denk dat hij voorlopig beter naar het buitenland kan gaan. Wat hij tot nu toe heeft laten zien, is namelijk niet oké. Het heeft geen zin om iemand te helpen die het eigenlijk nog steeds allemaal onzin vindt, zoals hij overkomt, want dan is het niet echt. Dan val je uiteindelijk door de mand en heb je nog minder vertrouwen van het publiek", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties