'Tino Martin bezopen in hotelkamer met vrouwen en frikandellen'

Tino Martin
Tino Martin Foto: © BSR Agency

Tino Martin kennen we allemaal als de volkszanger die regelmatig in het nieuws verschijnt. Hij heeft hits als 'Zij weet het' en 'Doe wat je wil'.

Echter, Tino heeft ook een minder bewonderenswaardige kant, die vooral gelinkt is aan zijn omgang met alcohol. Hij verschijnt wel eens met drank op op het podium, hetgeen de fans niet ontgaat. Het kanaal op Instagram Juicechannel doet nog een onthulling. “Hij arriveerde duidelijk aangeschoten. Hij kreeg een kamer vol met versnaperingen. Niet veel later werden we gevraagd frikandellen naar zijn kamer te brengen… Wat ik daar zag was bizar. Tino alleen, met een groep vrouwen en veel alcohol. Ik was verbijsterd. En zijn houding! Hij kon nog geen dankjewel uitbrengen.”

In 2015 nam Martin een duet op met Dries Roelvink, Plaatje van een vrouw. In datzelfde jaar stond hij weer met een eigen show op de planken in de schouwburg van Amstelveen. Met zo'n 400 optredens mocht hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen. Hoeveel hij tegenwoordig optreedt is niet bekend.

Lees meer:
0 reacties