Tino Martin reageert op 'dronken optreden': "Aantal mensen ontevreden"

Tino Martin
Tino Martin Foto: © YouTube

Tino Martin stond afgelopen week in Ahoy Rotterdam. Samen met diverse andere artiesten werd een grote show verwacht. Echter waren veel fans niet te spreken over Tino Martin, die volgens menigeen dronken op het podium zou staan.

Tino Martin kon zich niet vinden in de reacties en zijn management liet het volgende weten: "Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. Er is een klein aantal mensen ontevreden, dat vinden we natuurlijk erg jammer. Het overgrote deel van de mensen heeft het erg naar hun zin gehad en we zijn dan ook overspoeld met positieve reacties. De mensen hebben een top avond gehad! En hier willen we het dan ook graag bij laten.” Bezoekers vinden dat een flink understatement dat ‘een klein aantal mensen’ ontevreden zou zijn.

Tino Martin en de negatieve reacties
Tino Martin en de negatieve reacties Foto: © Instagram Yvonne Coldeweijer

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties