Tino Martin verwijdert alle kritiek op Ahoy-concert: "Zuiplap!”

Tino Martin gaf een concert in Ahoy terwijl hij onder invloed was van alcohol. Dit werd niet positief ontvangen door het publiek, dat hun kritiek uitte op sociale media. Het team van Tino Martin probeert echter alle negatieve reacties te censureren.

“Weer lekker borreltje vooraf Tino?”, klinkt het op zijn Instagram. “Als je niet lam op het podium zou hebben gestaan, zou het vast een leuke avond zijn geweest. Zuiplap!”.

Een van de reacties op sociale media is toch wel de kers op de taart. 'Ziggo laat je horen!' riep, terwijl hij in Ahoy stond en niet in de Ziggo Dome. “Tino, ik zou even gaan afkicken en daarna gewoon baantje zoeken bij een restaurantje in je woonplaats, artiest zijn is veel te hoog gegrepen voor jou", klinkt het.

Zijn fans lijken helemaal klaar met hem. “Het is oooover, het is over en voorbij!!!!! Wat een KUT concert! Jij moet lekker terug bij tante Roosje gaan schreeuwen, want zingen kan je niet meer, arrogante kwal!

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties