Tokkies hebben áltijd één van deze 7 hondenrassen als huisdier:

Rottweiler
Rottweiler Foto: © BSR Agency

De term tokkie wordt (voornamelijk in Nederland) gebruikt als een scheldwoord voor een persoon of groep mensen met overheersend negatieve kwaliteiten of asociaal gedrag. Je kunt aan veel aspecten in iemands leven zien of iemand in de categorie tokkie behoort. Je ziet het vaak ook aan de spullen die iemand in zijn of haar huis heeft staan. Maar wat ook opvallend is, is dat ze vaak dezelfde hondenrassen willen.

De hondenrassen die ze in huis hebben zijn vaak agressief aangelegd van nature. Bij goede opvoeding hoeft dit natuurlijk niet het geval te zijn, maar dat loopt bij tokkies nog weleens anders. Maar ook De chihuahua of de Franse Bulldog zijn erg in trek. Hieronder een lijstje van de meest voorkomende hondenrassen bij tokkies in Nederland, afkomstig van Liever te dik in de kist dan een feestje gemist:

1. Stafford

2. Pitbull

3. Chihuahua

4. Bull Terier

5. Franse Bulldog

6. Rottweiler

7. Dobermann

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties