Topmodel Nicol Kremers deelt officieel haar nieuwe vriend met wereld

Nicol en haar nieuwe vriend
Nicol en haar nieuwe vriend Foto: © Instagram Nicol Kremers

Het is pas een paar maanden geleden dat campinggigant Peter Gillis en Nicol Kremers uit elkaar gingen. Sinds toen heeft Nicol zich vooral bezig gehouden met geld verdienen met het bedonderen van fans door ze te laten betalen voor 'naaktfoto's'.

Haar volgers waren alleen niet zo blij toen ze doorhadden dat ze maandelijks 50 euro neer dokten om vervolgens nog niet eens een glimp van een tepel op te mogen vangen.

De bovenstaande jongeman al meerdere keren gespot op haar stories, maar werd er alleen nog gespeculeerd of dit haar nieuwe vlam zou zijn. Maar niet getreurd: Nicol deelt nu officieel een foto samen met haar nieuwe lover, vergezeld met het zwoele liedje I Love You Always Forever.

Dat klinkt dus al best serieus. Is dit ware liefde of zag ze dat ex Peter ook een nieuwe liefde had, en wilde ze niet achterblijven? Het lijkt bijna té toevallig dat de twee tegelijkertijd het internet volspammen met hun nieuwe vlammen. Wij wensen Nicol in ieder geval veel geluk!

Nicol en haar nieuwe vriend
Nicol en haar nieuwe vriend

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties