Topzanger Gordon zegt Vandaag Inside af om heel bijzondere reden

Gordon Heukeroth
Gordon Heukeroth Foto: © BSR Agency

Het lijkt erop dat Gordon moeite heeft met het nakomen van zijn beloftes, aangezien hij opnieuw op het laatste moment heeft afgezegd voor een optreden bij Vandaag Inside. Hoewel hij beweert dat hij ‘erg graag’ zou willen verschijnen, bedenkt hij steeds weer slappe excuses om daadwerkelijk aan tafel te komen.

De herinneringen aan een soortgelijk incident in 2019, waarbij Gordon een confrontatie met Angela de Jong bij De Wereld Draait Door vermeed door zich op het laatste moment af te melden, zijn nog vers in het geheugen. Zijn onverwachte annulering bij Vandaag Inside roept vragen op en doet afbreuk aan zijn reputatie.

Een opvallend verzoek om zijn orkest mee te nemen naar de studio, met een kostenplaatje van 6.000 euro, bleek een struikelblok in de onderhandelingen. De afgelasting van het optreden heeft de verwarring vergroot en roept vragen op over de ware redenen achter Gordons onvermogen om zijn belofte na te komen. We moeten het dus even zonder de aanwezigheid van de topzanger doen, jammer!

Lees meer:
0 reacties