Topzangeres Wendy van Hout mag kinderen niet zien: "Tussen twee vuren"

Peter Gillis en Wendy van Hout
Peter Gillis en Wendy van Hout Foto: © Instagram

Wendy van Hout is moeder van vijf kinderen en heeft maar liefst drie baby-daddy's. Met een van de vaders ligt ze momenteel op ramkoers. Het gevolg daarvan is dat ze haar middelste kinderen niet kan zien. ''Dat is ontzettend lastig en pijnlijk'', zo vertelt Wendy. Niet alleen haar vriendje Peter heeft ruzie met zijn voormalige partner. Ook topzangeres Wendy heeft problemen met haar ex.

''De vader van mijn jongste zoon heeft me afgeperst met een seksfilmpje'', zo meldt Wendy aan Story. ''Ik heb na de rechtszaak van vorig jaar een mooi vonnis gekregen.'' Wendy vertelt dat ze daardoor inzage kreeg in de gegevensdragers van haar ex. Daar stond niet een pikant filmpje van haar op, maar wel 20. ''Het zijn filmpjes die je als 'seks- en naaktfilmpjes zou kunnen omschrijven.''  Bovenstaande ex is niet de enige met wie Wendy in de clinch ligt. De vader van haar middelste zoons heeft tot haar ontsteltenis besloten dat zij haar zoons niet meer mag zien. 

Van Hout heeft wel contact met de kinderen, maar heeft ze al wekenlang niet meer gezien. ''Ze worden tussen twee vuren gezet. Dat is niet de bedoeling. Een van de twee sluit zich een beetje van me af, de ander wil bij mij wonen.'' Wendy omschrijgt de situatie als 'ontzettend lastig en pijnlijk. Ik hoop dat we in de toekomst weer in goede harmonie samen voor onze zoons kunnen zorgen'', aldus Wendy tegen Story.

Lees meer:
0 reacties