Truus over 'oud wijf' Louis: "We slapen nog lepeltje-lepeltje"

Louis van Gaal met zijn vrouw Truus
Louis van Gaal met zijn vrouw Truus Foto: © Pro Shots

Louis van Gaal begint over een kleine twee weken met het WK aan zijn laatste kunststukje als bondscoach van het Nederlands elftal. De keuzeheer van Oranje staat niet bekend als de meest sympathieke man van Nederland, maar is volgens zijn vrouw Truus in het dagelijks leven een heel ander persoon.

"Louis is romantischer dan ik", vertelt Truus in het magazine Nouveau. "Hij wil altijd alles vieren. (..) Voor hem is die datum een soort trouwdag. Dan zegt-ie ’s ochtends: 'heb je al onder je kussen gekeken?' Ligt er weer een cadeautje. Sowieso verwent hij me graag. We zijn 68 en 71, slapen nog lepeltje-lepeltje en hebben nu al een fantastisch leven gehad."

"Er wordt altijd gedacht dat ik de gezellige en toegankelijke van het stel ben en Louis de narrige, stugge man. Maar in werkelijkheid is Louis veel liever", aldus zijn vrouw. "Ik kan op een gegeven moment echt klaar zijn met iemand. Louis vindt dat zwart-wit: hij geeft iedereen altijd een tweede kans. Hij is ook heel goedgelovig, zelfs een beetje naïef."

Volgens Truus heeft Louis oog voor detail. "Louis is net een oud wijf. Hij merkt alles op. Als ik een keer blauwe mascara op doe in plaats van zwarte, ziet 'ie dat meteen. Of als ik geen kohl onder mijn ogen heb. Hij merkt alles op. Dat er verse bloemen in de vaas staan, welke panty ik aan heb. Hij weet nog dat het een donkere was toen we elkaar voor het eerst ontmoeten."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties