Update over relatie Emma Heesters: "Tijd om opheldering te geven"

Emma Heesters
Emma Heesters Foto: © BSR Agency

Wesley Hoedt heeft een update gegeven over zijn relatie met Emma Heesters. Begin dit jaar waren er geruchten dat de twee uit elkaar waren vanwege ontrouw van Hoedt, maar het paar is weer samen.

De verdediger van Watford rekent via Instagram ook af met alle geruchten over zijn gedrag. Via Snapchat en Instagram zou Hoedt meerdere vrouwen hebben geprobeerd te versieren en tot seks hebben willen verleiden. Hij ontkent dat nu middels een statement. "Ik heb nooit publiekelijk gereageerd op alle beschuldigingen en aantijgingen", schrijft Hoedt op een Instagram Story.

"Maar het is tijd om opheldering te geven. Gedurende onze relatie ben ik nooit ontrouw geweest aan Emma en ik zou nooit iets doen om het respect dat ik voor haar heb te ondermijnen", maakt hij duidelijk. "Helaas is veel van mijn privé-informatie, inclusief de wachtwoorden voor mijn social media, gehackt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een kwaad daglicht kwam te staan. Het is een moeilijke tijd geweest die ik graag achter me wil laten. Emma en ik zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar we zijn dankbaar dat we elkaar weer hebben gevonden."

Lees meer:
0 reacties