Valentijn Driessen haalt uit naar Ajacied: "Hij is een pure narcist"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © BSR Agency

Valentijn Driessen heeft aan tafel bij De Oranjewinter hard uitgehaald naar Maurits Hendriks, de vertrekkende Chief Sports Officer van Ajax. Valentijn vindt dat Hendriks alleen maar met zichzelf bezig is.

Ten eerste vindt de journalist van De Telegraaf dat hij een mes in de rug heeft gestoken bij Edwin van der Sar: “Via Annette Mosman is hij binnengekomen, en samen met RVC-voorzitter Leen Meijer hebben zij toen tegen hem gezegd dat hij op termijn directeur van Ajax zou worden. Hij is toen gaan zagen aan de stoelpoten van Edwin van der Sar en die is toen weggegaan.”

Driessen vertelt dat hij toen zijn kans zag om directeur van de club te worden. Echter had Hendriks het volgens Valentijn toen al verknald omdat hij in een als anonieme bron in een boek uitspraken had gedaan over Van der Sar. Daarnaast zou hij ook elke keer met een arrogante houding aankomen bij de club: “Daar staat dan een mannetje voor niks bij de slagboom. Dan staat hij te toeteren tot die opengaat. In het jaar dat hij daar heeft gewerkt, heeft hij die portier niet één keer gedag gezegd. Dan spoor je gewoon niet. Dan ben je alleen maar met jezelf bezig. Het is een pure narcist”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties