Van der Gijp: "Ga toch geen 24 uur met een gozer in een kamer zitten?"

René van der Gijp
René van der Gijp Foto: © Pro Shots

Presentator Robbert Rodenburg gaat het tv-format '24 Uur Met' nieuw leven inblazen. Dat meldt René van der Gijp. De analist heeft een uitnodiging gekregen om mee te doen aan het programma, maar René loopt er niet warm voor.

"Ik kreeg toevallig vandaag een mailtje van hem dat hij een nieuw programma ging doen: 24 Uur Met, en dat hij dat heel erg graag met mij wilde doen", zegt Van der Gijp bij Vandaag Inside. "Toen heb ik hem teruggemaild dat ik nog liever 24 uur in een tbs-kliniek zit. Hahaha. Pleur toch op, joh. Ik ga toch geen 24 uur met een gozer in een kamer zitten? Ik ben niet helemaal gek geworden."

Rodenburg is momenteel in het nieuws vanwege zijn interview met Sylvie Meis. Van der Gijp: "Ik zou je zeggen: Wieke, de visagiste, weet precies waar ik van hou. Ik ken ze allang natuurlijk en ze zei dat ik moest kijken naar het interview van Robbert Rodenburg met Sylvie Meis. Duurt veertig minuten. En daar ga ik morgen een paar beelden van meenemen. Het schijnt heel pijnlijk geweest te zijn. Het schijnt ook weer tenenkrommend geweest te zijn."

Lees meer:
0 reacties