Van der Gijp: "Hij had die trainer een kopstoot moeten geven"

Sem Steijn werd afgelopen zaterdag al na 28 minuten gewisseld tegen PSV. De middenvelder werd het kind van de rekening na de rode kaart van Mees Hilgers. Volgens Wim Kieft en René van der Gijp een onbegrijpelijke keuze.

"Wat ik ook een heel mooi beeld vond, was van die Maurice Steijn", begint Kieft in de podcast KieftJansenEgmondGijp. "Die zat op de tribune met zijn vrouw en toen werd die jongen al vroeg gewisseld. Ik had hem trouwens nooit gewisseld, maar dat is een ander verhaal. Die Steijn weet misschien dat hij in beeld is, want anders zou je toch denken: 'fuck you, man'."

René van der Gijp is het eens met de oud-spits. "Je haalt toch altijd iemand eruit van wie je denkt dat-ie weleens zou kunnen verzaken? Dat is deze jongen juist niet." Kieft vindt hetzelfde: "Juist niet, inderdaad. Die blijft lopen en lopen!" Van der Gijp vervolgt: "Hij is in de weer, jongen. Ik begreep er helemaal niets van. Helemaal niets."

"Het is een keurige jongen, want de gemiddelde speler had de waterzak een schop gegeven in de richting van de masseur of zo, weet je", reageert Kieft weer. "Nee, hij had gewoon die trainer een kopstoot moeten geven! Pleur op, man. Dwaas. Hahaha", haakt Van der Gijp in. "Zou hij de netste jongen eruit hebben gehaald? Om geen gezeik na afloop te krijgen, of zo."

Lees meer:
0 reacties