Van der Gijp: "Kleine piepkuiken doet iedere avond een darmspoeling"

René van der Gijp lacht
René van der Gijp lacht Foto: © Screenshot Vandaag Inside

Isa Hoes praat de laatste tijd veel over poep en klysma's in haar podcast met Marc-Marie Huijbregts. Zo heeft Hoes besloten om haar darmen te laten spoelen in een kliniek.

Johan Derksen blijkt er geen fan van te zijn. "Die eeuwige rouwende weduwe, die Isa Hoes, slaagt er altijd weer in om met onzin in de publiciteit te komen", begint hij in Vandaag Inside. "Dan gaat ze naar een kliniekje en daar doen ze dus een rubberslang in haar poepgaatje en dan spoelen ze haar darmen met warm water door. En de Maagstichting of de Darmstichting hebben laten weten dat het heel ongezond is. Daar kun je van alles van krijgen."

"Maar hoe ver moet die er dan in? Praten we dan over een vinger of…", reageert René van der Gijp lachend, die ook nog even Isa's co-host Marc-Marie Huijbregts noemt. "Die kleine piepkuiken doet iedere avond een darmspoeling! Hahahahaha!"

"René, dit is een serieus onderwerp, want het effect is niet kinderachtig. Ze melden als effect dat de oude harde poep ook mee naar buiten komt. Nou, daar ben ik toch heel blij om dat die ook eruit is nu, hè?", reageert Derksen cynisch. "Dat iemand zichzelf zo belangrijk vindt om dit soort non-nieuws naar buiten te brengen en dat er nog mensen zijn die dat noteren ook!"

Lees meer:
0 reacties