Van der Gijp lacht om koning: "Die man moet toch alcoholist zijn?"

René van der Gijp kon het afgelopen woensdag niet laten om te moeten lachen om Koning Willem-Alexander. De voormalig international zag de koning in actie op Johan Cruijff-dag en kon zijn lach niet meer inhouden.

Op videobeelden was te zien hoe de koning meedeed aan een wedstrijdje tennissen. Van der Gijp genoot van de beelden. "Nou, staat die man weer te tennissen", zo begint Van der Gijp tijdens een aflevering van Vandaag Inside. "Die man moet toch alcoholist zijn, dit kan toch niet?"

De oud-profvoetballer gaat verder: "Dat hij 's avonds als hij thuiskomt tegen Maxima zegt: 'doe mij een wijntje of nee, zet maar 2 flessen klaar!' Hahaha, lekker man!", aldus Van der Gijp.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties