Van der Gijp ontbrak bij De Oranjewinter: "Hij is toe aan rust"

René van der Gijp
René van der Gijp Foto: © Pro Shots

Zondagavond viel het een hoop kijkers op dat René van der Gijp niet aanwezig was bij De Oranjewinter. Hij was de avond ervoor al wat schor en besloot om thuis te gaan uitzieken. Job Knoester nam zijn plaats in, maar dat liep niet van harte.

Knoester probeerde te openen met een grap. "Ik dacht: als de mensen René missen, dan kan ik altijd nog even zijn bril opzetten", zei de strafrechtadvocaat. Hij kreeg daarmee niet de lachers op zijn hand. Het maakt direct duidelijk dat de kracht van het format toch echt de chemie tussen Van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen is.

"Niks ten nadele van jou, Job, maar ik vind wel… Het maakt wel verschil of René hier zit. Dat merk je meteen", merkte Hélène Hendriks op een gegeven moment op. "Dat is logisch, want dit hele programma draait om de chemie tussen Johan, René en Wilfred, al jarenlang", beaamde Knoester.

Johan Derksen kon zich daar ook wel in vinden. "René heeft iets waar alle cabaretiers jaloers op zijn. Die heeft de lach aan zijn kont hangen. Dat heb je of dat heb je niet. Ik heb het niet en Wilfred zeker niet", aldus Derksen. Overigens zit Van der Gijp maandagavond wel gewoon weer bij De Oranjewinter.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties