Van der Gijp ontbrak bij De Oranjewinter: "Hij is toe aan rust"

René van der Gijp
René van der Gijp Foto: © Pro Shots

Zondagavond viel het een hoop kijkers op dat René van der Gijp niet aanwezig was bij De Oranjewinter. Hij was de avond ervoor al wat schor en besloot om thuis te gaan uitzieken. Job Knoester nam zijn plaats in, maar dat liep niet van harte.

Knoester probeerde te openen met een grap. "Ik dacht: als de mensen René missen, dan kan ik altijd nog even zijn bril opzetten", zei de strafrechtadvocaat. Hij kreeg daarmee niet de lachers op zijn hand. Het maakt direct duidelijk dat de kracht van het format toch echt de chemie tussen Van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen is.

"Niks ten nadele van jou, Job, maar ik vind wel… Het maakt wel verschil of René hier zit. Dat merk je meteen", merkte Hélène Hendriks op een gegeven moment op. "Dat is logisch, want dit hele programma draait om de chemie tussen Johan, René en Wilfred, al jarenlang", beaamde Knoester.

Johan Derksen kon zich daar ook wel in vinden. "René heeft iets waar alle cabaretiers jaloers op zijn. Die heeft de lach aan zijn kont hangen. Dat heb je of dat heb je niet. Ik heb het niet en Wilfred zeker niet", aldus Derksen. Overigens zit Van der Gijp maandagavond wel gewoon weer bij De Oranjewinter.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties