Van der Gijp over Studio Voetbal: "Die moeten publiek gaan betalen!"

René van der Gijp
René van der Gijp Foto: © Pro Shots

Onlangs werd bekend dat Studio Voetbal publiek gaat uitnodigen tijdens de live-uitzendingen op zondagavond. Rene van der Gijp snapt hier niks van en laat in Vandaag Inside duidelijk zijn mening doorschemeren over het programma op de NOS.

Jop Knoester, die ook weer eens was aangeschoven bij Vandaag Inside begon met het neersabelen van Studio Voetbal. "Nou, ik heb nog nooit zo’n saai programma gezien. Zo saai.” Van der Gijp haakt in en gaat nog een stapje verder. "Het leuke is dat ze er nu publiek bij gaan doen. Maar die moeten het publiek toch wel gewoon gaan betalen? En behoorlijk wat. Anders krijg je publiek dat zit te wachten totdat het programma voorbij is."

Johan Derksen doet ook een duit in het zakje en zegt. "Misschien is het iets als vervangende straf, dat mensen erbij moeten gaan zitten", waarop Van der Gijp lachend zegt. "Al die patiënten van Job (Knoester, red.)? Dat die erachter gaan zitten?". Derksen reageert. "Als je nu zo rondkijkt, hè: HLF8, Oranjezomer, Van Roosmalen en die andere snuiter... Ze proberen ons allemaal na te doen. Dit (dat er publiek welkom is bij Studio Voetbal, red.) komt ook weer door ons. Ze denken: waarom hebben die gasten meer kijkers? Omdat er publiek bij zit", besluit de oud-voetballer.

Lees meer:
0 reacties