Van der Gijp steunt billentikker: "Ik heb het ook wel eens gedaan"

De billentikker van Vandaag Inside werd woensdagavond de studio uitgezet nadat hij een vrouwelijke stripper een complimenteus tikje op het achterwerk had gegeven. Een dag later maakt René van der Gijp zich er hard voor dat deze uitsluiting niet definitief is. “Het mag schijnbaar niet, maar ik heb het ook wel eens gedaan", aldus de analist.

Als reactie op de verstoorde uitzendingen bij Jinek had Vandaag Inside woensdagavond een stripper in gehuurd om hun uitzending op te vrolijken. De vrouw trok haar kleding uit en rende zeer schaars gekleed door het decor. Op weg naar de uitgang kreeg ze van een man in het publiek een tikje op haar billen.

De billentikker werd direct uit de studio verwijderd. De stripper was betaald om haar lichaam te showen aan het publiek en niet om zich te laten betasten. Donderdagavond kwam René terug op het incident. “De billentikker! De billentikker! Maar die zat ook helemaal in de vrij, hè, de billentikker", zo begint Van der Gijp.

René vindt niet dat die jongen een definitief studioverbod moet krijgen. “Ja, maar die mag van mij wel een keer komen. Ja, ja, ja. Op de billen tikken… Ja, ja… Het mag schijnbaar niet, maar ik heb het ook wel eens gedaan. Hahahaha! Jij niet? Jij niet?”

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties