Van der Gijp tegenover Rutger Castricum: "Jij vindt hem een lul"

Rene van der Gijp
Rene van der Gijp Foto: © Orange Pictures

Het schijnt dat René van der Gijp niet echt fan is van Rutger Castricum. Hij zou de PowNed-presentator totaal niet kunnen uitstaan. In een recente aflevering van Vandaag Inside bleek de vork niet iets anders in de steel te zitten.

Mediakenner Victor Vlam viel iets op tijdens een uitzending van Vandaag Inside, waar Rutger Castricum te gast was. "Normaal gesproken is René heel handtastelijk. Hij legt altijd zijn hand op de schouder van de gast. Dat doet hij bij Eus, bij Hélène Hendriks. Bij al die mensen. Dat doet hij niet bij Rutger [Castricum]."

Wilfred Genee kon het niet laten om Van der Gijp hiermee te confronteren. "Vind je het een lul eigenlijk, die Rutger, of ehhh?" Van der Gijp: "Nou ja, wel toen ik een keer zat te kijken naar HLF8. Maar dat heb ik hem… Dat is al een tijd geleden, hoor. Dat was aan het begin." De Vandaag Inside-presentator neemt geen genoegen met dit antwoord. "Maar nu bestond het vermoeden dat jij hem nog steeds een enorme lul vindt."

"Nee, nee, nee, nee, nee. Dat was toen. Ik vind iemand een lul als hij iets doet waarvan ik denk: dat moet je niet doen", reageert Van der Gijp. Castricum weet gelijk wat Van der Gijp bedoelt als het gaat over de desbetreffende aflevering van HLF8. In de Vandaag Inside-napraatrubriek geeft hij aan: "Ik weet ook nog dat ik toen na HLF8 naar huis reed en dat ik het ook heel niet heel goed vond van mezelf en dat mijn vader al belde: dit was niet goed. Het ging over de schaatsers en ik had een soort van grap dat die schaatsers niets presteerden. Alleen ik vergat erbij te lachen, waardoor het leek alsof ik het echt vond. Toen reed ik naar huis en vond het slecht. Dan ben je moe, werkt het niet of je doet het een keer niet goed. Dat heb ik wel regelmatig. Ik ben altijd wel kritisch daarop, ja."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties