Van der Gijp: "Toen dacht ik: weet je wat, ik doe mijn broek uit"

René van der Gijp
René van der Gijp Foto: © Pro Shots

Rene van der Gijp heeft een avond naakt door huis gelopen na de uitzending van Jinek eerder deze week. Hierin ging Toni Peroni in op het bezoeken van naaktstranden.

"Die mensen waren zo vrij daarover aan het praten. Toen dacht ik: weet je wat. Ik doe mijn broek uit. En ik ben gewoon in mijn blote lul door de kamer gaan lopen.Mijn vrouw was vooral bang dat de buren ‘m zouden zien", begint Van der Gijp bij Vandaag Inside.

“Ik heb echt niet achteraan in de rij gestaan bij het uitdelen van de piemels, maar mijn eerste buren zitten op 100 meter. Dan kan je mijn piemeltje toch niet zien”, gaat hij verder.

Ook zijn huisdieren keken er vanop. “Ik heb drie honden en een uit de kluiten gewassen konijn. Die honden zagen mij ineens in m’n blote lul en die dachten ineens: ‘Hee, wat hangt daar?’ Nou, die gingen achter me aan."

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties