Van der Gijp verbaasd door Geert Wilders: "Hij keek me niet aan"

Geert Wilders was woensdag te gast in de uitzending van Vandaag Inside. Donderdag werd er bij het praatprogramma teruggekeken op de komst van de fractievoorzitter van de PVV.

René van der Gijp was verbaasd door de manier van communiceren van Wilders. "Champions League, hè? Ik heb er gisteren echt even tien minuten naar zitten luisteren en het is echt verbaal Champions League. Ik heb er vanmiddag ook over na zitten denken hoe het komt…", zegt Van der Gijp. "Kijk, wat hij niet doet… We hebben hier Timmermans gehad, Caroline en Dilan. Die zoeken contact met jou. Dus als zij praten, zoeken zij contact. Hij niet."

Volgens Van der Gijp heeft Wilders hem geen moment aangekeken. "Je zegt dus bijna niks terug, want hij maakt geen contact. Pas als je contact maakt, dan heb je ook door als iemand iets zegt dat je denkt van: nou ja, hier twijfelt-ie of weet je. Maar dat doet hij niet! Hij maakt geen contact en ik denk dat als hij je aankijkt, dan kijkt hij dwars door je heen."

Johan Derksen zag die houding ook. "Hij is nergens bang voor. Hij is zo ontzettend ad rem. Hij praat voor zichzelf uit, behalve toen hij tegen mij zei dat ik dom was, toen keek-ie me aan", besluit Derksen.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties