Van der Gijp verklapt voorkeur bij verkiezingen: "Ik stem op haar"

Over een week vinden de verkiezingen plaats in Nederland. René van der Gijp heeft zijn keuze al gemaakt en weet welk hokje hij volgende week woensdag rood gaat kleuren. Dat vertelt de oud-voetballer bij Vandaag Inside.

"Ik stem op haar", wijst Van der Gijp naar tafelgenote Dilan Yesilgöz, lijsttrekker van de VVD. "Ik stem op haar, omdat ik de premierskandidaat of wie de premier wordt van dit land wel ontzettend wel belangrijk vind. Ik vind het ontzettend belangrijk wie ons land uitdraagt in het buitenland", zegt hij.

"Dat migratieprobleem waar jij (Johan Derksen, red.) het elke keer over hebt, dat moeten we in Europa oplossen. Daar zijn al die Europese leiders bij betrokken. Ik vind dat Rutte, als hij bij Trump of bij wie dan ook zat, die heeft ons land in het buitenland zeker heel goed vertegenwoordigt", meent Van der Gijp.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties