Van der Meijde blikt terug: "Toen rook hij een keer aan haar kont"

Andy van der Meyde
Andy van der Meyde Foto: © Orange Pictures

Andy van der Meijde voetbalde in het verleden meermaals met Ajax tegen AS Roma. Zijn eerste keer scoorde hij tweemaal, in goals, maar ook bij de vrouwen.

"Ik scoorde eerst op het veld en daarna in het hotel. Dat was een hole-in-one", vertelt hij lachend in gesprek met Voetbaltijd. "Ik scoorde die goal, ging op één knie zitten en maakte een gebaar van een wapen. Toen stond er op de grootste kanalen van de Amerikaanse tv: Andy van der Meijde support de oorlog in Irak."

De stewardess waarbij hij ook 'scoorde', kende hij al. "We hadden altijd een vaste crew met stewardessen. Ik was altijd bezig, dus ik had het nummer van een stewardess. Normaal moet je na een wedstrijd altijd direct terug naar Amsterdam, maar Koeman was trainer en zei: ga feesten. Dus ik ging haar sms'en en Joey Didulica stond te kijken. Die zei: wat ben je aan het doen? Ik zeg: die stewardess komt zo in de hotelkamer. Toen zei hij: oh, mag ik kijken? Ik zeg: ga maar kijken. Dus hij ging achter het gordijn staan en ik ging maar op mijn rug liggen en zij bovenop", lacht Van der Meijde.

"Op een gegeven moment keek ik nog een keer en toen was hij (Didulica, red.) weg", blikt hij terug. "En toen zag ik hem ineens op zijn handen en zijn knieën, hij kwam steeds dichter bij en toen rook hij een keer aan haar kont. En ik deed zo van: ga weg man gek, hoe kom jij hier binnen? De volgende ochtend kwam ik bij het ontbijt aan en stond hij te klappen. Ja, het was een mooie tijd... super", besluit Van der Meijde.

Lees meer:
0 reacties