Andy van der Meijde: "Voor mij het mooiste moment van m’n leven"

Andy van der Meijde
Andy van der Meijde Foto: © Pro Shots

Andy van der Meijde werd onlangs herenigd met zijn dochters. Het was de eerste keer dat de oud-voetballer alle kinderen tegelijk om zich heen had.

“Dat was voor mij het mooiste moment van m’n leven”, zegt Van der Meijde bij FHM. “Ik had nooit durven dromen om al m’n kinderen bij me te hebben. Eerst ben ik een week naar Italië geweest en daar heb ik m’n kinderen weer ontmoet. Daarna zijn ze meegegaan met mij naar Spanje om Melisa en mijn andere kinderen te ontmoeten.”

Gelukkig voor Van der Meijde was er meteen een klik. “Dat was voor mij echt goud waard en ze zijn ook al in Nederland geweest. Ze komen deze herfstvakantie weer en ze vinden het hartstikke gezellig hier. Ze willen bij papa zijn en dat laat mij echt voelen als een rijk man. Alles is alleen maar positief op dit moment.”

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties