Van der Plas te gast bij Vandaag Inside? "Zij zou dat wel durven"

Caroline van der Plas
Caroline van der Plas Foto: © Orange Pictures

Wilfred Genee verwacht dat Caroline van der Plas van de BBB het wel aan zou durven om bij VI aan te schuiven. Dit in tegenstelling tot veel andere politici.

Zo zei ook Hugo de Jonge wel een keer aan te willen schuiven. "Dat heeft hij alleen maar geroepen voor de vorm", zegt Genee aan tafel bij Vandaag Inside. Politiek verslaggever Merel Ek vindt het ook wel weer eens tijd dat er een politicus te gast is bij het programma. "Dilan Yesilgöz heeft hier ook een keer gezeten. Dan heb je alleen de VVD aan tafel gehad. Dat is ook een beetje raar, toch?”

"Ik denk dat de meesten niet durven, wat denk jij?", vraagt de presentator vervolgens aan Ek. "Ik denk ook niet dat ze durven." Genee noemt daarna een naam die wel zou willen aanschuiven. "Caroline van der Plas daarentegen zou wel durven. Staat die echt op zoveel zetels, klopt dat?", aldus Genee, die een bevestigend antwoord krijgt van de verslaggever. "Jazeker, die schijnt in Drenthe, Friesland en Groningen volgens mij sowieso de grootste te worden.”

Lees meer:
0 reacties