Van der Vaart verklapt: "Damián heeft een heel lieve vriendin"

Rafael van der Vaart met zijn zoon Damian
Rafael van der Vaart met zijn zoon Damian Foto: © Pro Shots

Rafael van der Vaart heeft inmiddels een latrelatie met Estavana Polman. De oud-international woont samen met zijn zoon Damián in Denemarken, terwijl Polman haar handballoopbaan heeft vervolgd in Roemenië.

Van der Vaart junior speelt bij Esbjerg. "Dat gaat heel erg goed", zegt Rafael in gesprek met Privé. "Hij speelt bij een leuke club, waar ze blij met hem zijn. En wat helemaal leuk is: hij heeft een heel lieve vriendin. Ze is Deens en heet Lerke. Ze zien elkaar dagelijks, zo dol zijn ze op elkaar. Dan zijn ze bij mij thuis en zie ik ze zo genieten. Als vader wil je niets liever."

Van der Vaart heeft goede gesprekken met zijn zoon. "Jawel, wij hebben vaak heel mooie gesprekken. Zeker nu Estavana vaak van huis is omdat ze in Roemenië woont, waar ze bij Rapid Bucuresti handbalt. Damián kan mij alles vragen en dat doet hij gelukkig ook. We zijn eigenlijk meer vrienden dan vader en zoon. Ik vind het ook fijn om hem advies te geven. Dat heb ik ook altijd van mijn vader gekregen, nog steeds."

Hij vond het wel lastig toen Estavana vertrok naar Roemenië. "Natuurlijk moet je dan schakelen, maar dat heb ik als voetballer ook vaak moeten doen. Op dit niveau weet je dat alles onzeker is. Je kunt de held van een team zijn, maar een jaar later kan de vlag er anders bijhangen. Ik heb dat ook gehad: zo speel je in Madrid en niet veel later in Sevilla. Het is niet anders", aldus Van der Vaart.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties