Van der Vaart verzoend met Sylvie: "Een heel fijne en mooie avond"

Rafael van der Vaart met Sylvie Meis
Rafael van der Vaart met Sylvie Meis Foto: © Pro Shots

Rafael van der Vaart was jaren een 'showbizkoppel' samen met Sylvie Meis. De twee BN'ers schitterden regelmatig op de rode loper en zelfs de bruiloft van de twee was te volgen op de televisie. Toch liep het huwelijk spaak en kregen de twee ruzie.

Anno 2023 is de band weer hersteld, maar niet meer als liefdespartners vertelt hij tegen Privé. "De band met Sylvie is weer goed. Had je vijf jaar geleden kunnen bedenken dat jullie samen kerst zouden vieren? Dat is alleen maar fijn, maar inderdaad: dat had ik nooit verwacht. Niemand eigenlijk. Het was ook zo fijn om te zien hoe leuk Damián het vond. Hij was helemaal in z'n nopjes. Het is ook goed dat we weer met elkaar praten. Je hoeft de deur niet bij elkaar plat te lopen, maar contact is goed", vertelt Van der Vaart.

Voor deze verzoening is maar één reden, geeft de oud-voetballer aan: "Dat is allemaal de verdiensten van Estavana. Zij is de aanjager. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze dit fantastisch heeft gedaan. We hebben erover gesproken en ik heb ingezien dat het voor iedereen beter is. Het was een heel fijne en vooral mooie avond."

Van der Vaart is dan ook blij dat van ruzie geen sprake meer is. "Natuurlijk. Ruzie is nooit leuk, dan kun je veel beter de situatie hebben die er nu is. Het contact is heel goed. Toen ik hoorde dat ze ging scheiden, heb ik haar nog een bericht gestuurd om sterkte te wensen. Het zijn vervelende dingen", besluit de analist.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties