Van Gangelen over oud-PSV'er: Hij is een stinkerd, verschrikkelijk"

Jan Joost van Gangelen
Jan Joost van Gangelen Foto: © Pro Shots

Jan Joost van Gangelen kennen we sinds jaar en dag als presentator van en rondom voetbalwedstrijden. In De Eretribune bespreekt hij samen met Abdenasser El Khayati de padelkwaliteiten van diverse mensen, waaronder ook zichzelf.

Dan komt een van de fanatiekste voetballers ter sprake, die alles wat hij doet met 200% aanpakt. Het gaat om oud-PSV'er Arjen Robben. Van Gangelen: "Arjen Robben is verschrikkelijk. Die Robben is ook een stinkerd, want die kan niks normaals doen. Als hij wordt gevraagd voor een marathon, dan gaat hij zo hard trainen dat hij de marathon in tweeënhalf uur loopt. Ik heb een keer voor het goede doel met hem gezwommen. Hij gaat dan meteen als een achterlijke tien kilometer zwemmen, volle kracht borstcrawl. En nu heeft hij een padelbaan in zijn tuin. Even serieus!", aldus de presentator.

Karim El Ahmadi wil ook nog wat vertellen over padel: "Ik heb een paar keer tegen Jan Joost gespeeld. Die heeft ook wel een aardig niveau, maar ik moet zeggen dat El Khayati wel van een ander niveau is. Technisch is hij heel goed", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties