Van Gangelen slaapt niet meer met vriendin: "Zit je zo te trekken"

Jan Joost van Gangelen zijn vriendin Marieke
Jan Joost van Gangelen zijn vriendin Marieke Foto: © BSR Agency

Jan Joost van Gangelen vertelt openhartig dat hij niet samen slaapt met zijn vriendin Marieke. Dit na aanleiding van een enquête waaruit blijkt dat 49 procent van de mensen 's nachts wakker wordt door de partner.

In het programma De Oranjezondag schuift Van Gangelen aan en daar geeft hij toe niet meer samen te slapen met de vriendin. "Ik vind het zo erg, samen slapen. Dat ligt vooral aan mij. Ik draai, ik praat, ik knars, ik snurk en ben ook de hele tijd aan het bewegen en aan het doen. Ook de hele tijd aan het slaan... Ik slaap op zolder." Rutger reageert direct: "Oh, vandaar dat jij naar de sauna moet om erop te mogen!". "Ja! Je moet het ergens voor elkaar krijgen. Maar ik vind dat het overschat wordt, samen slapen. Samen onder een deken, dat vind ik het allerergste. Zit je zo te trekken, vreselijk."

Jan Joost van Gangelen is een van de bekendste gezichten van ESPN. De 49-jarige presentator en verslaggever is al lange tijd samen met Marieke Schipper. Het stel heeft samen twee kinderen en dat vonden ze wel genoeg.

Lees meer:
0 reacties