Van Gelder over diskwalificatie Joost Klein: "Het is schandalig"

Jack van Gelder reageert bij De Oranjezondag op de diskwalificatie van Joost Klein op het Eurovisie Songfestival. De Nederlander kon de koffers pakken na een incident achter de schermen met een cameravrouw.

Klein zou een camera kapot hebben geslagen en mocht niet meedoen zaterdagavond. Jack van Gelder is ook aangeschoven en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. "Wat mij het meeste verbaast, ik heb jaren in de journalistiek gezeten. In de voetballerij zijn ook veel dingen gebeurt waarvan we in eerste instantie niet wisten wat er aan de hand was, maar altijd was er wel iemand in staat om te vertellen wat er aan de hand was. Al die journalisten die er waren zijn volgers of fans geweest en niemand heeft iets boven water gekregen. Dat vind ik echt gek."

Van Gelder doet er even later nog schepje bovenop. "Wat er ook gebeurd is. Of er nu wel of niet geduwd is. Het is schandalig dat het zo is gelopen. Ik vind dat ze die twee partijen bij elkaar in de kamer hadden moeten zetten met als doel we komen eruit. Je biedt je excuses aan en als er wat kapot is gegaan dan wordt dat betaalt door de AVRO TROS, maar dit is veel te ver gegaan", besluit Van Gelder.

Lees meer:
0 reacties