Van Gelder over schorsing Overmars: "Zoveel boter op het hoofd!"

Marc Overmars krijgt een wereldwijde schorsing van de FIFA, dat bevestigt de KNVB dinsdag na berichtgeving van NRC. De nationale schorsing wegens grensoverschrijdend gedrag van de voormalig Ajax-directeur wordt mondiaal doorgevoerd.

"Dat ie gestraft is door de KNVB kan ik me iets bij voorstellen, als je in de directie zit en je doet dingen die niet kunnen. Ik vind dat ie daar genoeg gestraft mee is en dat de FIFA het overneemt vind ik eigenlijk wel heel erg. Dat betekent dat de man een jaar niet mag werken en nog een jaar voorwaardelijk heeft. Waarom vind ik het erg? Omdat de FIFA zoveel boter op het hoofd heeft. Die halen WK's naar Qatar en ook binnenkort naar Saudi-Arabië. Daar worden homo's vermoord of in elkaar geslagen en als dat het ethisch refrein is van de bond dat Overmars een jaar niet mag werken, dan vind ik dat echt schandalig."

Lees meer:
0 reacties