Van Gelder reageert op boze vrouw Gillis: "Niks verkeerd gezegd"

Jack van Gelder is teruggekomen op uitspraken die hij deed over Wendy van Hout, de vrouw van Peter Gillis. Zij was namelijk boos over een opmerking van de presentator.

Bij De Oranjezomer werden de zangskills van Wendy van Hout besproken. Sommige opmerkingen schoten bij haar in het verkeerde keelgat. Volgens Jack is dat echter onterecht. Tegenover Shownieuws bood Wendy zelfs aan om te komen optreden.

Van Gelder ziet een optreden van Van Hout echter niet zitten. “Dan kan iedereen gewoon zeggen: ik kom een keer langs. Wij hebben helemaal niks ergs over haar gezegd. Ik heb gezegd: ‘zij heeft het nummer gezongen en daarna zangles genomen.’ Dat heeft ze zelf geroepen, dus ik zeg helemaal niks geks. Laat haar een fantastische carrière hebben."

Een optreden van Wendy ziet Jack echter niet zitten. “Als het goed genoeg is, prima. Maar als ze wil komen om het te laten zien, vind ik echt onzin.” Ook geeft Jack aan wat hij ervan vindt. “In alle ernst, ik vind het helemaal niet zo slecht. Ik meen het bloedserieus, want ze zingt niet vals of zo, maar het is niet mijn genre”, aldus de sportpresentator.

Lees meer:
0 reacties