Van Gerwen haalt uit naar Viaplay: "Komt heel amateuristisch over"

Michael van Gerwen baalt
Michael van Gerwen baalt Foto: © Pro Shots

Michael van Gerwen is absoluut niet te spreken over Viaplay. De Nederlandse darter verloor in de zesde speelronde van de Premier League van Rob Cross. Na afloop baalde hij niet het meest van de nederlaag, maar van de manier waarop hij een reactie moest geven bij Viaplay.

De darter moest via een videoverbinding inbellen met de studio van Viaplay, iets waar hij niet van gediend was. "Arjan van der Giessen was in Engeland, waarom is hij hier niet? Dit is een mooi bericht naar jullie. Ze moeten gewoon mensen naar Engeland sturen. Nu moet het via de laptop en vorige week zag ik er ook uit als een debiel. Daar baal ik echt van, zo via de laptop. Daar baal ik meer van dan van mijn eigen spel", was Van Gerwen geïrriteerd.

Volgens 'Mighty Mike' komt het gek over naar de rest van de darters. "Als je mij niet kan verstaan, dan ligt dat aan die laptop. Dit komt gewoon heel amateuristisch over naar de rest van de wereld. Wij darters komen van heel ver en dan is dit gewoon verschrikkelijk met zo'n laptop. Dit heeft ook geen zin om verliezers te interviewen, want er komt niks zinnigs uit", zei hij.

Lees meer:
0 reacties