Van Gerwen over concurrentie: "Heb ze net allemaal uit staan lachen"

Michael van Gerwen
Michael van Gerwen Foto: © Orange Pictures

Michael van Gerwen was zonder echt goed te gooien de beste op speelavond 3 van de Premier League Darts. De Nederlander vond het komisch dat zijn concurrenten hem niet wisten te verslaan.


"Jullie luisteren liever naar mij dan naar die andere jongens daar in de studio, hè?", begon Van Gerwen zijn relaas bij ViaPlay. Zijn eigen spel reageerde hij cynisch op. "Fantastisch. We hebben goed gegooid vandaag, poeh poeh. Nee, het viel tegen. Het liep niet en viel niet. Maar ik gooide wel de juiste dingen op de juiste momenten en daarmee deed ik ze pijn."

Na drie speelrondes is hij koploper van de Premier League. Dat is opvallend, gezien het feit dat Van Gerwen bepaalt niet in topvorm is. "Uiteindelijk was het een heel goed resultaat en vijf belangrijke punten", sprak een tevreden Van Gerwen.

Zonder exceptioneel te gooien was er in Glasgow geen betere darter te vinden dan Van Gerwen. "Ik heb ze net allemaal uit staan lachen. Als je nu niet van mij wint... dan lukt het volgende week ook niet", verzekerde Van Gerwen.

Lees meer:
0 reacties