Van Rossem kraakt VI: "Hufterprogramma voor mannen met een laag IQ"

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen bij Vandaag Inside
Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Pro Shots

Maarten van Rossem, jurylid bij De Slimste Mens, blijkt geen groot fan te zijn van Vandaag Inside en Johan Derksen. Presentator Philip Freriks vroeg aan kandidaat Ferdi Stofmeel of hij naar het programma van SBS6 keek.

"Het is een beetje een guilty pleasure, wel", zegt Stofmeel bij De Slimste Mens. "Ik schaam me een beetje, maar ik geniet er ook ontzettend van. Het is natuurlijk heerlijk als je altijd zegt wat je wil zeggen en je totaal onafhankelijk voelt. En dat het je niet uitmaakt wat anderen daar van vinden. Dat lukt mij niet. En het geeft ook af en toe een andere mening en een andere kijk, dat doet Maarten ook op zijn manier."

Van Rossem vult aan: "Op een aanzienlijk beschaafdere manier. Want het is natuurlijk wel een eersteklas hufterprogramma. In feite is het een programma voor adolescente mannen met een betrekkelijk laag IQ", aldus Van Rossem.

Max Verstappen in Miami

33x je inzet op winst Verstappen!

Zondag wordt er weer geracet in de Formule 1. Dit keer in de Grand Prix van Hongarije. Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een dikke odds boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 33 keer je inzet!

Lees meer:
0 reacties