Van Royen veilde 'onhandige' vibrator: "Biedingsoorlog ontstaan"

Aan tafel bij HLF8 wordt besproken wat ieder wel eens heeft geveild. Heleen van Royen doet daarbij een opvallende onthulling.

"Het gekste item uit die veiling was... Nog niet eens het gekste item, maar de gekste uitkomst", vertelt de schrijfster. "Ik heb ook een vibrator geveild, die voorkwam in het boek de hartsvriendin. Het is een onhandige vibrator. In het boek staat ook helemaal beschreven dat die hoofdpersoon er helemaal niet mee uit de voeten kan, dat gaat helemaal mis."

"Maar zie je het bedrag ernaast?", vraagt Van Royen zich af, terwijl te zien is dat er 850 euro is geboden op de vibrator. "Er is een biedingsoorlog ontstaan tussen een Belg en een Nederlander. En hij is voor 850 gegaan."

Van Royen heeft het apparaat waarschijnlijk wel gebruikt. "Ik had niet vijftien van die vibrators, ik had er echt maar één. En hij was echt onhandig", verklapt ze. "Het erge was wel, ik moest 'm opsturen en de oplader had ik niet meer. Dus ik heb een briefje erbij gedaan met: Sorry, maar de oplader ben ik kwijt."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties