Van Royen walgt van Juice-spionnen: "Echt heel tragisch"

Heleen van Royen op Kreta
Heleen van Royen op Kreta Foto: © Instagram Heleen van Royen

Heleen van Royen vindt het verschrikkelijk dat er mensen in de kring van de familie Hazes zijn die informatie lekken naar juicekanalen.

“Het is een soort kip-ei-situatie. Je weet niet hoe het is ontstaan, maar de focus is enorm op die familie terechtgekomen. Ik zie het allemaal voorbijkomen, ja, maar ik vind het vooral heel tragisch", zegt Van Royen bij HLF8.

“Wat ik in dit geval, en dat hoor je niet zoveel, nog het meest tragisch vind", gaat Van Royen verder, "is dat er dus mensen in hun directe omgeving zijn die allerlei dingen lekken. Die brieven lekken, die ruzies lekken, die verblijfplaatsen lekken van: ze zijn nu daar of hij komt nu daar op dat vliegveld en zo laat.”

“Daar moeten ze geld aan verdienen, zou je denken, of ze hebben een ander soort pervers belang. Dat vind ik eigenlijk het meest triest. Als ik mensen in mijn omgeving zou hebben die allerlei dingen over mij… Ik zou me ook heel onveilig voelen in mijn omgeving, van: jeetje, wie is dat? Wie is diegene die dat voortdurend doet? En die maken het het ergste en het meest triest vind ik.”

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties